Käyttöehdot

Yleiset ehdot

Ohessa kuvataan yleiset ehdot ja ehdot. Nämä ehdot valvovat kaikkia tapaamisia, jotka meille tehdään sivustomme kautta, sovelluksessamme tai ulkopuolisten järjestämissä tapauksissa. Kysymyksiä varten olisi ihanteellista ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme joko sähköpostitse osoitteeseen booking@bestsites101.com

1. Pyyntö

Majoituksen antama määrä ihmisille, arvo, mukavuus ja eri tavarat sekä hallinto ilmoitetaan vakuutuksessa, jonka kävijä sai pyynnön jälkeen. Yli 9-vuotiaat nuoret voivat levätä sängyssään ilman lisäkustannuksia.

2. Arvon ymmärtämisen laillisuus

Yhteenliitetyt kustannukset ovat arvovaltaisia ​​kahdessa kokoontumisessa, olipa niin, että majatalo ylläpitää mitä tahansa valtuutusta, jota tarvitaan kustannusten muuttamiseen, koska kustannusten muutokset johtuvat laajennetuista tehtävistä ja kuluista tai muista majatalon ulkopuolella olevista olosuhteista.

3. Muutokset pyyntöihin ja raaputukset

Tällainen varaukseen sovellettava suuntaviivojen luonne riippuu tekemästäsi varauksesta. Tarkista jatkuvasti, mitkä säännöt koskevat varaustasi, kuten varausvahvistuksessa ilmeni. Tutustu monipuolisiin pudotusperiaatteisiin täältä:

3.1 Takuu klo 16.00 asti

Majoitus on velvollinen tarjoamaan tilaa vierailijalle ilmestymispäivän klo 16.00 asti. Jos vierailija ei ole jättänyt varausta tai nähnyt sitä ennen tätä aikaa, majoitus voi pudottaa varauksen saavuttamatta kävijää.

3.2 Taattu

Varaus on varmistettu järjestämissopimuksella, matkatoimistolla tai maksukortilla. Majatalo pitää vahvistetun varauksen avoinna seuraavana aamuna klo 07.00 asti. Varmennettujen varausten peruuttaminen on tehtävä viimeistään klo 16.00 ilmestymispäivänä. Jos vierailija ei tule näkyviin tai jos vierailija putoaa klo 16.00 jälkeen, veloitetaan oleskelun ensisijainen yö.

3.3 Sopimusvaraukset

Tilauksiin, jotka asiakkaat ovat tehneet sopimuksen playonlineglobalin kanssa, sovelletaan sopimuksessa määriteltyjä pyyntö- / pyyhiperiaatteita.

3.4 18 vuoden ikäraja

Vierailijoille, jotka eivät mene ihmistensä kanssa, meillä on monivuotinen ikäraja. Majatalo vaatii kaikkia viranomaisia ​​luopumaan varauksesta, jos merkittävää henkilötodistusta ei voida toimittaa.

3.5 Varaus erikoiskohteineen

Ylimääräisten painopisteiden palauttaminen playonlineglobalin tilojen osallistumiseen ja että osalla on riittävästi huomattavia ylimääräisiä painopisteitä huolehtimaan koko jäljelle jäävistä pistekustannuksista. Tavanomaisen poistumisjakson sisällä tehtävissä purkuissa käytettävät ylimääräiset fokusoinnit saattavat olla alennetut, sillä tarkennukset eivät ole vanhentuneet.

4. Erä

4.1 Käteiset erät

Rahaerien vuoksi majoitus vaatii joko rahavaraston ilmoittautumisen yhteydessä tai Visa varmistaa.

4.2 Korttierät

playonlineglobal kuittaa erät mukana olevista maksukorttiorganisaatioista: Visa, American Express, MasterCard, Diners ja Eurocard. Sivustomme kautta tehdyissä tilauksissa tunnustamme Visa, American Express, MasterCard ja Diners.

4.3 Laskutusjärjestely

Laskutuksen on oltava yhtä mieltä ennen loppusummaa. Luototarkastukset tehdään. Alle 5000 NOK suuruista sovitusta ei voida laskuttaa.

5. Rekisteröinti ja rekisteröinti

Pyydetyt majoitukset on tarkoitettu varautumaan sisäänkirjautumiseen alkamispäivänä klo 15.00. Ilmoittautumisajan määrää majoitus, yleensä 12:00 lentopäivänä.

6. Vahingonkorvausvelvollisuus

Vierailija tai kuka tahansa huoneen vakuuttaja, on vastuussa omaisuudelle aiheutuvista vahingoista, jotka johtuvat vierailijoiden huolimattomasta tai epäluotettavasta käyttäytymisestä. Suosittelemme, että kaikki playonlineglobalare ovat savuttomia. Jos tätä standardia on rikottu, asunto takaa korvauksen huoneen siivouksesta. Palkkioksi on vahvistettu 1500 NOK ja se veloitetaan siitä vierailijan viimeisestä laskusta, joka osoitettiin olevan vastuussa huoneesta.

7. Ylivoimainen este

Tilaisuudet, joita kokoontumiset eivät voi saavuttaa tämän ymmärryksen suhteen – esimerkiksi lakko, työsulku, tulipalo ja niin edelleen, jotka vaikeuttavat tämän yhteisymmärryksen sitoumusten täyttämistä – oikeuttavat kokoontumiset luopumaan ymmärryksestä ilman korvausvelvollisuutta.

8. Osasto

Kaikki tämän ymmärryksen kokousten (vierailijan ja majoittajan) välillä mahdollisesti käyvät keskustelut ratkaistaan ​​Norjan lain mukaisesti. Jos keskustelua ei voida ratkaista yleisesti, sovelletaan majoitustilojen pinta-alaa vastaavaa aluetta, paitsi jos ostajan suhteet riippuvat pakollisista ohjeista.

Tietosuojavakuutus playonlineglobalille

1. Esittely

Täällä playonlineglobal käsittelemme omia tietojasi eri tavoin, esimerkiksi kun pyydät meiltä hallintoa, pysymme majoituskohteissamme, käytämme antamaamme hallintoa ja joitain erilaisia ​​olosuhteita. Tietosuojamme De