Tietosuojakäytäntö

Tämän sivuston www.playonlineglobal.com (“Verkkosivusto”) tarjoaa sinulle pääsy playonlineglobal-hotellissa niin kuin “playonlineglobal”, “me” tai “me”. Noudatamme tietoturvalainsäädäntöä, esimerkiksi EU: n yleistä tietosuojaa koskevaa asetusta ja Singaporen vuoden 2012 henkilötietosuojalakia, joka valvoo yksilöivien tietojen valmistelua, jotka tunnistavat sinut ja myöntävät sinulle erilaisia ​​oikeuksia omien tietojen suhteen. Tämän tietosuojakäytännön tarkoituksena on kouluttaa sinua siitä, kuinka käytämme omia tietojasi, jotka annat meille tämän verkkosivuston kautta, tapaamisten ajankohtaisista asumista, vierailustasi playonlineglobal-ryhmän majataloissa yhtä lähellä kotitietoa, jonka olet antanut, sekä meitä eri kanavien kautta. Lisäksi valaistamme sinulle etuoikeutesi asiaankuuluvan tietovakuutuslain nojalla, joka koskee henkilökohtaisten tietojen käsittelyä meissä. Ennen kuin toimitat meille henkilökohtaisia ​​tietoja, suosittelemme, että luet tämän tietosuojakäytännön, joka myös kehystää jonkin osan käyttöehdoista, jotka valvovat majatalohallintojamme.

I. Mikä on henkilötiedot?

Tästä tietosuojakäytännöstä johtuen “Henkilökohtaiset tiedot” tarkoittavat kaikkia tietoja, jotka olet toimittanut yhdistäessäsi meitä, esimerkiksi verkkosivustomme kautta tai soittaessasi meille, tai tietoja kerätään sinusta käyttämällä verkkosivustoamme ja sallimalla sinun olla erotetaan tosiasiallisesti joko laillisesti (esimerkiksi nimesi) tai kiertotiellä, ottaen huomioon, että tiedot viittaavat tunnisteeseen, esimerkiksi nimesi, tunnistettavissa oleva todistusnumero, aluetiedot, online-tunniste (esimerkiksi puhelin numero) erillisenä yksilönä. Saatamme myös kerätä henkilökohtaisia ​​tietoja sinusta erilaisissa tilanteissa, jotka vastaavat oleskelustasi playonlineglobalissa

II. Milloin millainen tieto jätetään pois ja käsitellään mistä syystä?

1. Verkkosivun käyttö

Mistä tahansa kohdasta tutkit verkkosivustoamme, tietoja sinusta kerätään ja valmistellaan. Keräämme mukana olevat tiedot:

Tiedot, jotka on tunnistettu sillä ohjelmalla tai laitteella, jota käytät sivustollemme pääsyyn

IP-osoite

Kansakunta, josta olet lukenut

Lukevat taipumukset, mukaan lukien vierailut

Ikä

Puolison tila ja

Erilaiset sosioekonomiset ja tosiasiatiedot

Tiedot kerätään verkkosivustollamme käyttämien kokouskohteiden kautta (kohteluihin nähden myös alla). Se anonyymit, ennen kuin käytämme sitä salaperäisten käyttöprofiilien valmistukseen, esittelytarkoituksiin ja verkkosivustomme ja antamiemme hallintojen virtaviivaistamiseen. Tätä tietoa ei käytetä verkkosivustojen vieraiden erottamiseen.

2. Yhteistyö kanssamme

Joka kerta kun teet yhteistyötä kanssamme (esimerkiksi varaat huoneen verkkosivustomme kautta, puhelimitse tai ulkopuolisen toimittajan kautta, postitamme huomautuksen blogiimme, jatkamme tiedotusta), voimme kerätä ja käsitellä meille antamasi henkilötiedot.

a. Huoneen varaaminen

Kun varaat huoneen, keräämme henkilötietoja, jotka sisältävät:

Valitsemasi majatalo

Valitsemasi päivämäärät

Huoneiden lukumäärä varauksessa

Varauksessa olevien henkilöiden lukumäärä (aikuiset ja nuoret)

Lasten ajanjakso

Hinta / harvinainen tarjous valittu

Mahdolliset ylimääräiset niput

Koko nimesi

Sijaintisi, mukaan lukien kaupunki ja kansa

Sähköpostiosoitteesi ja

Maksukortin yksityiskohdat

Harkinnanvaraiset tiedot

Kanta-asiakkaan tiedot

Ulkonäköä koskevat tiedot

Huone, sänkytyyppi sekä erilaiset taipumukset

Puhelin / kannettava

Vaihtoehto liittyä playonlineglobal DISCOVERY vakauttamisohjelmaan

Käytämme näitä henkilötietoja käsitelläksesi varaustasi ja rakentaaksemme ja tyydyttääksemme sopimustasi kanssasi. Tähän sisältyy persoonallisuuden tarkistaminen, varmuuden saaminen ja lisäksi erätiedot, oleskeluun liittyvien tietojen lähettäminen sekä kirjeenvaihdon edistäminen.

Pidämme henkilökohtaisten tietojesi varmuutta aidosti ja olemme näissä linjoissa vähentäneet pakollisia pakollisia kenttiä.

b. Tiedote ja erikoistarjoukset

Jos annat yhteystietosi meille (esimerkiksi kun varaat apua meiltä tai kun etsimme uutiskirjettä verkkosivustomme kautta), voimme käyttää näitä henkilökohtaisia ​​tietoja lähettääksemme meille esitteitä ja hienoja yksityiskohtia muista epätavallisista tarjouksista, joita saattaa olla mitään merkitystä kanssasi, kun otetaan huomioon aikaisemmat yhteydet meihin (esimerkiksi tapaamiset).

Sinun on ehdottomasti annettava sähköpostiosoitteesi sellaisenaan, kun jatkat pamflettiä verkkosivustomme kautta. Kun jatkat pamflettiä sivustoltamme, saat sähköpostin, jolla vahvistetaan innostumisenne yhteydenpidosta (kaksoisvalinta). Mahdolliset lisätiedot ovat tahallisia, ja niitä käytetään yksinomaan tiedotteen mukauttamiseen.

Antamalla sähköpostiosoitteesi ja siitä johtuvan vakuutuksen kaksoisvalinnalla, suostut vastaanottamaan tiedotteen. Voit luopua suostumuksestasi ja lopettaa tiedotteen hyväksymisen milloin tahansa napauttamalla kunkin lehden muistettavaa vetämisliittymää